onsdag 3. oktober 2007

I Guarapari juni/juli 2007



Turen gikk videre i fra Vitoria ti Guarapari ca. 5 mil sør for flyplassen hvor vi hadde leid en leilighet i sentrum av byen.Litt spent var vi fordi vi viste ingeting om hvor og hvordan leiligheten så ut.Jeg hadde avtalt med utleier (Locmen og Katia ) pr. mail at jeg skulle betale ved ankomst.vanligvis betales 50 % av leie ved kontraktsinngåelse, men siden vi kom langveis fra kunne vi ordne opp ved ankomst.Guarapari er en ferieby hovedsakelig for brasilianere fra innlandet.Locmen hadde aldri hatt folk i fra Norge før.På hans hjemmeside kan vi se at han har en mengde med leiligheter til leie.Vi valgte en på 150 kvm med 3 soverom,2 bad,stue,kjøkken,vaskerom og en liten hybel.Strøm og gass var inkl. i leie.


Locmen og hans medarbeidere (Larissa - sekretæren)(portierer/nattevakter) var meget hjelpsomme med alt som vi lurte på.Så det var helt topp.Der bodde vi trygt med 24 timers portierer nede i gangen.Vi hadde ingen problemer av noen art hvor enn vi beveget oss der nede.


Det var nesten ingen kriminalitet som vi merket og det må jo være ett meget godt pluss for å være i et land som har en slik høy kriminalitetstatistikk.Ingen prøvde å lure oss i butikker osv.


Vi bodde på stranden "Praia das Castanheiras " i sentrum av byen.Kjempefin strand rett utenfor døren med gangavstand til butikker,apotek,spisesteder av alle slag,internett cafe,shopping,bank - ja alt.



Så hos Locmen kan jeg virkelig annbefale.Han snakker bra engelsk og er bare hjelpsomheten selv.Her er linken til han "Condominio Fenicia".


I Guarapari snakker de lite engelsk så litt basiskunnskap i portigisisk er å anbefale.


Ingen kommentarer: